TESTIMONIAL

Salutari.

Aceasta pagina este adresata celor care au colaborat cu mine. Va rog sa va exprimati parerea cu privire la colaborarea noastra pentru doua motive:

  1. vreau sa-mi inbunatatesc prestatia
  2. vreau ca si potentialii colaboratori sa-si faca o idee despre tipul si calitatea serviciilor pe care le pot primi.

Adaugati marturia dumneavoastra sub forma unui comentariu!

Va multumesc!

  1. Marc Gabriela
    octombrie 6, 2010 la 11:48 am

    Este minunat sa vezi ca intr-o lume in care oamenii uita sa mai fie ,,oamenii” si sa mai fie atentie la nevoile celorlati uni mai au forta si taria sa daruiasca din timpul lor pentru ceilati si chiar sa puna bazele unor proiecte de viitor.
    Bravo!

    • octombrie 6, 2010 la 1:24 pm

      Presupun ca ma vizeaza lucrurile astea frumoase pe care le-ai spus. Nu-mi vine sa cred. Multumesc!

  2. octombrie 6, 2010 la 12:44 pm

    Colaborarea cu Dan a fost extrem de prompta, eficienta si profesionista. Mergi pe mana lui!

    • octombrie 6, 2010 la 1:25 pm

      Iti multumesc, Roberto! Sper ca putem colabora si pe viitor!

  3. Florin
    octombrie 6, 2010 la 1:42 pm

    Il recomand pe Daniel cu toata convingerea. Un profesionist pasionat de ceea ce face in aceasta meserie, creativ si inovator. Am colaborat in trecut si am avut multe de invatat unul de la celalalt… Ii admir initiativa de a se lansa „pe cont propriu” pe piata serviciilor de IT&C. Bafta!

    • octombrie 6, 2010 la 2:38 pm

      Ehei Florine… M-ai descris pe mine asa cum te-as descrie eu pe tine! Asa cum ti-am spus: daca vrei sa incerci si tu viata de “capitalist” te astept alaturi de mine. Oricand!

  4. Magda
    octombrie 6, 2010 la 2:54 pm

    un adevarat profesionist!!! nota 10!!!;););)

  5. Cotiso
    octombrie 6, 2010 la 4:11 pm

    hmm…pot sa spun ca sunt mandru ca am colaborat si inca mai colaboram impreuna…in domeniul IT&C e cel mai bun din cati am cunoscut si crede ti ma am cunoscut destui…ii doresc bafta si sunt convins ca o sa reuseasca…

    • octombrie 7, 2010 la 9:05 am

      Hmmm, domnu` inginer, multumesc pentru apreciere! Sa auzim de bine! (si sa-ti treaca maseaua! Definitiv!)

  6. Ionut
    octombrie 7, 2010 la 6:00 am

    Un om (am pus intentionat cuvantul „om” si nu „persoana”) alaturi de care am avut placerea sa lucrez la un proiect. Pot spune ca este „altfel” decat marea majoritate a cunoscutilor si cand spun altfel, ma refer la partea buna a lucrurilor. Keep Walking as you are and you will never walk alone.

    • octombrie 7, 2010 la 6:43 am

      Multumesc Ionut, imi pare bine ca am colaborat. N-am abandonat proiectul ECDL asa ca, daca vrei, putem sa continuam impreuna treaba buna pe care incepusem s-o facem! Come, walk with me!

  7. loko
    noiembrie 4, 2010 la 8:38 am

    colaborarea mea cu domnul Dan Bucur este activa de aproape 3 ani si ceva (cred)daca nu mai mult !!!!intodeauna cand am intampinat o problema in ale informatici am avut un prieten la cate sa apelesa si sa ma scoata din probleme delicate chiar dificile pot zice !!! NU EZITATI SA COLABORATI CU DOMNUL DAN BUCUR INTODEAUNA VA GASI SOLUTIA CE-A POTRIVITA SI LA INDEMANA ORICARUIA !!!FELICITSRI MULTUMIRI MAXIME SI CONTINUA CE FACI CA FACI BINE !!!RESPECT SI APRECIERE MAXIMA

  8. Sandu Marius
    noiembrie 8, 2010 la 1:12 pm

    PROMPTITUDINEA, PROFESIONALISMUL SI COMPETENTA LUI DAN ESTE EXEMPLARA. ORICAND AM AVUT O PROBLEMA DE REZOLVAT CU PC-UL, REZOLVAREA DIVERSELOR DIVICULTATI A FOST MAI MULT DECAT OK.
    MERGE-TI PE MANA LUI SI POT SPUNE CU SINCERITATE CA REZOLVA ORICE.
    MULTUMESC DAN BUCUR CA TE CUNOSC.

  9. Carmen Ghita
    februarie 1, 2011 la 9:55 am

    Am accesat acest site pentru a gasi informati in legatura cu repararea unui calculator si ceea ce mi s-a parut deosebit este ca am avut placerea sa recunosc pe un om de care nu mai stiam nimic de circa 11 ani. Acel om, Daniel Bucur, vazandu-i poza, mi-a trezit amintiri frumoase pentru ca pentru mine a ramas un om deosebit. Mult succes pe mai departe. Carmen Ghita fosta Carmen Predi din cartierul berceni.

    • februarie 1, 2011 la 9:58 am

      Multumesc Carmen! Incredibil, ce mica e lumea! Sper ca esti OK! Felicitari pentru transformarea Predi-Ghita si sper ca si din punctul asta de vedere totul este oki! Sper sa aud numai de bine!
      PS: si daca nu ai rezolvat cu calculatorul… te ajut cu placere!

  1. No trackbacks yet.

Lasă un comentariu